Awasome איך להכין אגרול Ideas
Awasome איך להכין אגרול Ideas. אתה יכול להכין מהם כמות גדולה ולהקפיא אותם. מקפלים את קצוות העלה ומגלגלים לכדי צורת אגרול.

למלא את האגרול כמו מעטפה להבריש את הסגירה בביצה. אוכל בסגנון סיני הוא תמיד מיוחד. 2 כוסות קמח 1/2 כפית מלח 2/3 כוס מים 250 גרם עוף.
פורסים את כל הירקות לרצועות דקות.
מנת בשר מתובלת וארומטית שלא תוכלו לעמוד בפניה! 2 כוסות קמח 1/2 כפית מלח 2/3 כוס מים 250 גרם עוף. מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את הבצל, השום, הג’ינג’ר ופלפל הצ’ילי החריף ומזהיבים מעט.
מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
אתה יכול להכין מהם כמות גדולה ולהקפיא אותם. אוכל בסגנון סיני הוא תמיד מיוחד. למלא את האגרול כמו מעטפה להבריש את הסגירה בביצה.
1 לקצוץ את הירקות ולחמם שמן במחבת.
לוקחים עלי סיגר שלם ומניחים מהמילוי בקצה התחתון, מקפלים את הצדדים פנימה ומתחילים לגלגל , להדק היטב ובסוף הקצה למרוח מהדבק שהכנו ולהדק היטב. להכין כמו הראשון למעוך את הבטטה ולערבב עם הירקות. מקפלים את קצוות העלה ומגלגלים לכדי צורת אגרול.
אז איך מכינים ספרינג רול?
מניחים מעליו עוד עלה פילו ושום מרססים. רוטב חמוץ מתוק לאגרול רוטב חמוץ מתוק לאגרול, אני אוהבת אגרול, המרקמים הטעמים הטעם הטוב של הירקות, הפריכות הנהדרת, כיף לתת ביס באגרול זה מתפצח לך בתוך הפה. מחממים את השמן במחבת רחבה (אפשר להשתמש גם בווק) ומטגנים את חזה העוף, השום והג`ינג`ר למשך כדקה.
מוסיפים את הגזר, הפלפל האדום, הכרוב, הבצל הסגול ופלפל הצ`ילי,.
עירית אורן,iritoren@hotmail.com ★ ★ ★ ★ ★ 60 דקות סהכ; 3 לפרוס את החזה עוף לרצועות. חשוב שהבצק יהיה משומן כי הוא נטול.
Komentar
Posting Komentar