Cool איך להכין גלידת פררו רושה Ideas
Cool איך להכין גלידת פררו רושה Ideas. יוצרים כדורים בינוניים מהתערובת וממלאים כל כדור באגוז. להמיס שוקולד, חמאה, 100 מל שמנת מתוקה לתערובת אחידה לצנן מעט.

טארטים, מוסים, גנאשים, טראפלס, קרם פטיסייר, עוגיות, בחושות. מסתבר שאפשר להכין פררו רושה בבית הממתק פררו רושה עשוי מחומרים של אגדות, עם משפחה איטלקית שעלתה לגדולה ומתכון סודי שקבור בכלל בקהיר. מוסיפים את ממרח הנוגט, הוופלים והשמנת המתוקה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.
להמיס שוקולד, חמאה, 100 מל שמנת מתוקה לתערובת אחידה לצנן מעט.
להקציף חלבונים וכף סוכר לקפל לשוקולד. מניחים גלידת מוס על צלחת, בוזקים מעט אבקת קקאו (עדיף דרך מסננת), מעטרים ברוטב פטל וברס ומגישים. השבוע בפה גדול נצלול לסיפור המרתק של.
מוסיפים את ממרח הנוגט, הוופלים והשמנת המתוקה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.
מתכון לחטיף פררו רושה ביתי. מפזרים 260 גרם אגוזי לוז בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה. המחית הזו תשדרג כל קינוח וכל בננה שרק רוצה קצת פרלינה מעליה.
קינוח מוס פררו רושה בדיוק בשבילכם.
מערבבים יחד את הוופלים, האגוזים הטחונים (לא הגרוסים ולא השלמים) וה נוטלה לתערובת אחידה, ומכניסים למקרר לשעה לייצוב. מניחים את אגוזי הלוז במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת פירורים. שמים בקערית קטנה ג’לטין עם מים קרים ומשרים כ10 דק’.
מרפדים 3 תבניות 20 סמ בנייר אפייה ומניחים בצד.
יוצרים כדורים בינוניים מהתערובת וממלאים כל כדור באגוז. רצוי לתת לגלידה להפשיר כעשר דקות בטמפרטורת החדר לפני האכילה. בקערה מערבבים יחד פייטה פויטין, אגוזים קצוצים, מחית פרלינה ומלח לתערובת אחידה ומוצקה יחסית.
להקציף חלמונים וכף סוכר, להוסיף לשוקולד.
טארטים, מוסים, גנאשים, טראפלס, קרם פטיסייר, עוגיות, בחושות. אל קערה מפנים קמח, קקאו, אבקת אפייב ומלח. חשוב לדאוג שתמיד תכסה את הפרלינה שכבת שומן (למשל שמן קנולה), אחרת היא.
Komentar
Posting Komentar