Cool איך להכין גרנולה ללא גלוטן References
Cool איך להכין גרנולה ללא גלוטן References. 5 מוציאים את התבניות מהתנור ומצננים לחלוטין. מערבבים בקערה קטנה סוויטנגו עם מלח, קסנטן גם וגואר גם (או אבקת פסיליום) כך שיבלע באבקה.

מערבבים בין שתי הקערות ומפזרים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה (במידה וצריך יותר מקום, מפזרים על גבי 2 תבניות אפייה). ארוחת הבוקר שלנו היא החשובה ביותר, לכן חשוב שנדע למלא אותה בכל מה שהגוף צריך כדי להתחיל את היום בהרבה אנרגיה וכוח. מכניסים לתנור ואופים למשך שעה ורבע, תוך כדי ערבוב קל בכל 20.
מערבבים בקערה קטנה סוויטנגו עם מלח, קסנטן גם וגואר גם (או אבקת פסיליום) כך שיבלע באבקה.
מדליקים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות טורבו שמים במעבד מזון את הצימוקים והמשמשים מדליקים עד שנוצרות חתיכות קטנות מוסיפים את השיבולת שועל ואת שמן הקוקוס מדליקים שנית. מחממים תנור ל 325 ° f / 163 ° c ; מאפים ובצקים ללא גלוטן קלים להכנה, טעימים ומוצלחים מאוד!
אופים 20 דקות אם אתם אוהבים גרנולה זהובה בהירה, או 25 דקות אם אתם אוהבים גרנולה פציחה וכהה יותר.
אבל הן יצאו עוגיות גרנולה טבעוניות הכי טעימות בעולם! בקערה גדולה מערבבים היטב את כל החומרים (קודם את היבשים ואח״כ מוסיפים את הרטובים). זה אצווה גדולה של גרנולה ללא גלוטן הוא טעים שימש דגני בוקר עם חלב או חלב האהובים עליך חלב תחליף חינם, זה מוסיף מרקם נפלא וטעם מפוזרים על יוגורט וזה עושה נסיעה נוחה, טיולים רגליים, רכיבה על אופניים או.
ובאמת שלא רק בגלל שזה יותר זול, זה פשוט כל כך ופשוט.
ארוחת הבוקר שלנו היא החשובה ביותר, לכן חשוב שנדע למלא אותה בכל מה שהגוף צריך כדי להתחיל את היום בהרבה אנרגיה וכוח. בכלי אטום למשך שבוע וחצי. איך להכין גרנולה תוצרת בית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך.
איך מכינים גרנולה קטוגנית ללא סוכר?
להכין בבית זה ממש שטות, תאמינו לי שאחרי שתכינו לבד בבית פעם אחת, אין סיכוי בעולם שאתם חוזרים לקנות גרנולה בסופר וגם לא בחנויות טבע. תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל granolan. אז הנה, ניסיתי עוד כמה פעמים לדייק, ואתם מקבלים את המתכון הטעים הזה!
5 מוציאים את התבניות מהתנור ומצננים לחלוטין.
מערבבים בין שתי הקערות ומפזרים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה (במידה וצריך יותר מקום, מפזרים על גבי 2 תבניות אפייה). מכניסים לתנור ואופים למשך שעה ורבע, תוך כדי ערבוב קל בכל 20. מניחים גרגרי שיבולת שועל ללא גלוטן, זרעי פשתן טריים ואגוזי מלך קצוצים במחבת אפייה בגודל 13 x 9 אינץ ', רצוי מחבת מתכת כבדה.
Komentar
Posting Komentar